onsdag 25 juli 2012

Nu har solen tittat fram!

Va härligt att det är lite sol ute! Men det hindrar inte mig från att träna!

I måndags blev det promenad på förmiddagen ca 6 kilometer, på kvällen var det gymmet som gällde. Crosstrainer och styrka på balansboll.

Igår gick jag ca 6 kilometer igen runt middagstid och på kvällen skulle jag köra ett snabbt pass på gymmet hade jag tänkt för vi var bortbjudna på kvällen till kompisar, men det blev ett extra långt pass istället!
Uppvärmning 20 minuter på Crosstrainern med tung belastning fast i högt tempo, tänkte ju att jag skulle ta ut mig eftersom jag bara skulle köra det och styrka på balsansbollen, men när jag var färdig med mitt pass blev jag övertalad att vara med på ett 30 minuters Spinningpass. Så det var jag! Va trött jag var sen! Men gött var det!

Idag blev det två pass på gymmet. I förmiddags hade jag sällskap av mina små tjejer som härjade som små huliganer och tränade de med...på sitt sätt. Jag körde Crosstrainer i 20 minuter med tung belastning och efter det blev det dagliga styrkepasset på balansbollen.
Nu har jag precis kommit hem efter ett pass Easyline 45 minuter, lite extra jobbigt eftersom det var tre varv vi körde och det var länge sedan jag var med på nått sånt pass. Innan värmde jag upp med 20 minuter på Crosstrainer.

Jag kan meddela att jag har träningsvärk! Fast det är gött, det är ju tecken på att jag har tränat!
Nu vill jag bara se resultat i spegeln med av all träning...att det kan vara så svårt!
Tycker jag ser likadan ut som jag gjorde när jag började den här resan! Såg kort på mig igår från förra året, men såg tyvärr inte nån större skillnad. Tycker att alla andra som tränar hårt syns det på men jag märker inget på mig själv. Även om jag har gått ner flera klädstorlekar så ser jag ju forftarande tjock och pluffsig ut! Ja ja det kommer väl....

Undrar vad det blir för träning imorgon?!

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar